Coral Estate

Meet Coral Divers, het nieuwe duikcenter op Coral Estate!

Sinds het begin van dit jaar is Coral Estate een nieuw duikcenter rijker; Coral Divers. De afgelopen weken heeft het team, onder leiding van Caremi Eckardt, hard gewerkt om het duikcenter ‘up and running’ te krijgen. Op woensdag 29 maart opent Coral Divers officieel haar deuren, wat feestelijk gevierd zal worden met een Grand Opening!

Team
Het team van Coral Divers bestaat uit 2 PADI-duikinstructeurs, een PADI DiveMaster en een kapitein. Cursussen kunnen gevolgd worden in het Engels, Nederlands, Duits en Spaans.

Aanbod Coral Divers
Met veel enthousiasme vertelt Caremi: “Coral Divers is een allround duikcenter; we bieden een breed pakket aan PADI-cursussen aan; van beginners- t/m Dive Mastercursussen. Als beginner kun je kiezen voor een proefduik of een PADI Open Water Diver course. Voor ervaren duikers is er de keuze uit cursussen als Advanced of Rescue Diver, of een van de specialiteiten van Coral Divers zoals Deep Diver, Wrak Diver, Nitrox en Freediver. Naast alle cursussen bieden wij ook duik trips per boot aan en gids duiken op het mooie huisrif.”

Coral Divers heeft ook een duikwinkel met een breed aanbod aan duik- en snorkelspullen én een uitgebreid beach-assortiment. In de toekomst zal Coral Divers de verhuur van kajaks en supboards gaan aanbieden.20170315_153415

Duiklocatie
Caremi is erg te spreken over de locatie van Coral Divers; “Rif St. Marie is een mooi en gezond rif, met een grote variëteit aan vis. Ideaal voor duikers en snorkelaars. Behalve vis kun je hier ook regelmatig schildpadden, roggen of morenen treffen!” Door de eigen boot heeft Coral Divers de mogelijkheid om ook buiten Coral Estate te duiken. Caremi: “wij bieden diverse boottrips aan; van duiktrips naar Mushroom Forest tot snorkeltrips, sunset trips en vistochtjes.”

Grand opening
Bent u benieuwd naar het nieuwe duikcenter? Op 29 maart vanaf 16.00 uur is de Grand Opening en iedereen is welkom om dit samen met Coral Divers te vieren! De boot zal kleine tripjes maken en van 17.00 – 19.00 uur is er een gezellige happy hour!

Contact Coral Divers
Wilt u meer informatie over Coral Divers? Neem contact met ze op of bekijk hun website of Facebookpagina:

T:         +5999 735 2469
E:         info@coraldiverscuracao.com
W:       www.divecentercuracao.com
F:         www.facebook.com/coraldiverscuracao

20170315_153340