Coral Estate

corel estate curacao

Upcoming events

Bekijk onze evenementenkalender en zie wat er de komende maanden te beleven is

Live-muziek bij Karakter

corel estate curacao -

Wekelijks – Iedere zaterdagavond treedt een band of muzikant live op bij restaurant Karakter. Geniet van de heerlijke gerechten terwijl de muziek speelt. Ook voor een drankje aan de bar ben je van harte welkom.

Kundalini Yoga

corel estate curacao -

Elke dinsdag & donderdag – Salon & Spa ‘8 The Experience’ organiseert elke week Kundalini yoga bij het zwembad. Doet u mee?
dinsdag – Sunset Yoga – 17:30 uur
donderdag – Sunrise Yoga – 07:30 uur
Een sessie duurt 90 minuten en kost Nafl. 15,-.

Indien u vragen hebt over Kundalini yoga, kunt u contact opnemen met de yoga instructrice Yvette Schuit. Haar telefoonnummer is 518-4697.

Walk & Relax

corel estate curacao -

Op aanvraag – Wandel onder begeleiding van gids Jan-Peter Klijn een route langs het binnenmeer, het landhuis Rif St. Marie en de zoutpannen. Om 9.00 uur wordt verzameld op de parkeerplaats. Ontdek meer over de geschiedenis van Rif St. Marie en de prachtige natuur.

Renswoude Horse Trials

corel estate curacao -

1 – 5 juni 2016 – De Coral Estate Renswoude Horse Trials is een internationaal paardensportevenement in Nederland dat jaarlijks wordt georganiseerd. Coral Estate is sinds vijf jaar sponsor van dit mooie evenement. Wilt u de Horse Trials dit jaar bezoeken? Neem voor kaarten of voor meer informatie over de sponsoring en de paardensport contact op via info@coralestatecentre.com.

Coral Estate Polar Classic

corel estate curacao -

13 november 2016 – De Coral Estate Polar Classic is een jaarlijks wielerevenement op Coral Estate. De mountainbikerit wordt verreden over zowel het resort als het gebied langs het prachtige binnenmeer.  Het evenement is een samenwerking tussen Coral Estate, Polar, Karakter en de wielerbond. Naast de mooie sportieve uitdaging voor de deelnemers is het ook een gezellig samenkomen onder het genot van een hapje en drankje voor zowel deelnemer als bezoeker.

Restaurant Week

corel estate curacao -

9 – 15 november 2015 – Life is delicious! Deze week vindt de inmiddels 10e editie van de Restaurant Week plaats op Curaçao. Beach, Lounge & Restaurant Karakter zal uiteraard deelnemen met een overheerlijk driegangen menu, voor slechts Nafl 55,-. Reserveer uw tafel op tijd!

Neem contact op met Karakter voor reserveringen of meer informatie: www.karaktercuracao.com

Cut-a-Thon

corel estate curacao -

Zaterdag 17 oktober 2015 – Life is celebrating strength! Viert u de kracht van de vechters tegen borstkanker mee? Salon & Spa 8 The Experience’ organiseert van 09.00 tot 17.00 uur een Cut-a-Thon, waarbij de complete opbrengst van de dag wordt gedoneerd aan Fundashon Sinta Ros en het Prinses Wilhelmina Fonds.

Laat uw haar knippen voor slechts Nafl 50,- en maak kans op mooie prijzen! De dag wordt afgesloten met een rustgevende yoga sessie. Klik hier voor meer informatie.

 

Ga naar fotogallerij